loading...

Thursday, 28 April 2016

Filled Under:

JIJIK, Pelawak Terkenal Kantoi WHATASPPS "U Kasi Dulu Sayang" Dengan Gadis !! Memang Menangis Isteri Kalau Dapat Laki Camni..Rupanya Dah Ramai Gadis Terpedaya Dengan Perangai Durjana Ni.

JIJIK, Pelawak Terkenal Kantoi WHATASPPS "U Kasi Dulu Sayang" Dengan Gadis !! Memang Menangis Isteri Kalau Dapat Laki Camni..Rupanya Dah Ramai Gadis Terpedaya Dengan Perangai Durjana Ni.Bukan omong kosong, kedua-dua mangsa turut menunjukkan perbualannya dengan pelawak tersebut sebagai bukti terhadap dakwaan yang dibuat.
Dalam laporan Berita Harian hari ini, mangsa terbaru pelawak tersebut berkata, dia sering diganggu dengan mesej-mesej ‘nakal’ walaupun telah memaklumkan bahawa dirinya sudah memiliki teman lelaki.

Memetik kenyataan mangsa pertama yang membuat pendedahan, dia mengambil keputusan itu atas tujuan untuk mengelakkan wanita lain dari terus-terusan menjadi mangsa individu tersebut.

Ujarnya, “Bukan saya seorang saja yang diperdaya serta ditipu oleh lelaki itu. Ketika melepak bersama kawan-kawan, saya terkejut kerana pelawak itu juga cuba untuk mengurat mereka.
“Ini bukannya tuduhan melulu kerana saya berani tampil membuat pengakuan berdasarkan bukti yang ada pada saya. Helah yang digunakan sama saja iaitu dengan meminta gambar bogel serta mahu berborak secara video call.
“Beliau pandai berdrama membuat muka sedih meminta simpati dengan pelbagai kenyataan yang dibuat olehnya.

Bukan setiap wanita murah dan termakan janji manis dengan begitu mudah. Saya harap dia segera berhenti membuat kerja bodoh sebelum jatuh kerana perangai buruknya sendiri.”


Tengok Video Sini:
Nak Macam-macam Resepi Makan Best? Klik Sini
Nak Jana Income Melalui Online? Klik Sini
Cari Sumber Bacaan & Info Menarik? Klik Sini 

0 comments:

Post a Comment