loading...

Thursday, 5 May 2016

Filled Under:

BAJU MELEKAT !! PENGIRING PENGANTIN ""DIKECAM"" HEBAT OLEH NETIZEN .. LIHAT BERBONJOL DIAORANG PAKAI !!





Alahaiiii! Yang kahwin tu, mana satu yer?? Pengantin lelaki tu nampak lah juga di belakang kereta tu, tapi pengantin perempuan tu mana?? Yang ramai-ramai tu pulak, apa cerita ni?? Inilah jadinya bila para pengapit pengantin lebih menyerlah dari pengantin, sampaikan kelibat pengantin perempuan pun tenggelam.. Kasihan pengantin perempuan, hilang seri gara-gara para pengapit terlebih over..

Miss mulanya tu tercari-cari lah juga pengantin perempuan tu, belek punya belek.. Rupanya pengantin perempuan tu duduk di tempat driver.. Acah-acah jadi ‘driver’ sampai tenggelam seri pengantin dia... Hiiihii.. Sepatutnya hari berbahagia dia, dia yang menjadi perhatian.. Tapi ni sebaliknya pulak dah! Dulu pengapit seorang jer, itu pun kawan paling baik atau saudara terdekat..

Sekarang semua kawan kena terlibat sekali menjadi pengapit.. Kalau ada 10 orang kawan baik, 10 tu la yang jadi pengapit.. Berderet jer mengikut bontot pengantin.. Bila bergambar pun, gambar pengapit pun sama banyak dengan pengantin.. Selain itu, mekap pun ala-ala pengantin, inai pun lukis macam pengantin dan macam-macam lagi lah..

Korang lihat jer lah gambar kahwin tu! Yang menyerlahnya tu, pengapit yang berdiri di atas bonet depan tu, hah! Miss lihat dia pulak yang terlebih over kat situ, pengantin lelaki pulak baik punya berada di belakang bontot pengapit tu.. Elok sangat lah berada di belakang tu, disajikan dengan ‘pemandangan’ yang menarik jer noh..

Gara-gara pengapit terlampau over daripada pengantin, gambar kahwin yang sepatutnya dipuji-puji.. Kini menjadi bahan kritikan oleh netizen di laman sosial.. Tak pasal-pasal jadi kontroversi pulak noh?? Ramai yang mengkritik pakaian pengapit ketat sampai nampak apa tak yang patut, terlampau gedik bergambar macam tu dan macam-macam lagi lah.. Inilah padahnya kalau nak bergambar dan nampak lain sangat!




Tengok Video Sini:
Nak Macam-macam Resepi Makan Best? Klik Sini
Nak Jana Income Melalui Online? Klik Sini
Cari Sumber Bacaan & Info Menarik? Klik Sini 





0 comments:

Post a Comment