loading...

Monday, 2 May 2016

Filled Under:

BAPAK KACAK BAK PUTERA RAJA!! Masih ingat wajah anak lelaki Sasha Saidin yang dulunya kelihatan mirip seperti Cristiano Ronaldo, inilah 6 foto bentuk wajah terbarunya yang amat tidak disangka-sangka!! Foto no.#2 & #4 tu paling jelas nampak sekali!!!Diam tak diam, umur anak lelaki tunggal penyanyi dan pelakon Sasha Saidin, Adam Aryasenna Notosoemarsono sudah memasuki usia enam tahun. Melihat kemaskini laman Instagram Sasha, bekas anggota kumpulan Elite itu telah membawa anaknya melancong ke Singapura sempena dengan hari lahirnya baru-baru ini.

Wah! Semakin lama makin kacak dan comel pula Murai Batu tengok anak Sasha. Mana taknya, anak darah kacukan. Sasha mempunyai darah Melayu dan Inggeris manakala bekas suami Sasha, Salyo Priyanto Notosoemarsono pula berasal dari Indonesia.

Murai Baru pasti satu hari nanti anak lelaki Sasha membesar dengan tampan dan menjadi kegilaan ramai anak gadis di luar sana. Mungkin anak bujang Sasha juga boleh melibatkan diri dalam dunia peragaan apabila dia dewasa kelak.
Selain itu, Murai Batu mendapat perkhabaran yang Sasha sudah mendapat hak penjagaan penuh Adam baru-baru ini. Murai Batu sendiri kagum melihat usaha Sasha yang membesarkan anak bujangnya secara bersendirian. Memegang status ibu tunggal, Sasha nampaknya gigih mencari rezeki untuk membesarkan anak bujangnya.

Kami doakan Sasha agar dia dilimpahi rezeki untuk dia selesa membesarkan anak bujangnya dan semoga Sasha segera bertemu dengan lelaki yang baik untuk dia menamatkan zaman solonya, Insya-Allah.


Tengok Video Sini:
Nak Macam-macam Resepi Makan Best? Klik Sini
Nak Jana Income Melalui Online? Klik Sini
Cari Sumber Bacaan & Info Menarik? Klik Sini 

0 comments:

Post a Comment