loading...

Monday, 23 May 2016

Filled Under:

Fuh ! Antara Nora Danish Dengan Kakaknya , Kakaknya Lagi Hot , Cantik Dan Bermata Biru ...




Kalau sebelum ini ada yang mengatakan kembar iras nora danish . Kali ni saja je nak ngusik mama hot ni kan korang ! Kakak lebih cantik dari nora sebab ada mata blue katanya .

#Siapa lagi kalau bukan Nora Danish yang menjadi antara topik perbualan ramai darsawarsa ini. Tapi anda semua tahu tak yang artis pujaan ramai ini mempunyai seorang kakak yang cukup-cukup menawan! Agak-agak siapa lagi menawan? Nora ke kakaknya?.......
 


#Haa ... Jom sama-sama kita tengok gambar 'selfie' mereka di bawah ni.....

##Memang cun 'gila' kan dua beradik ni. Tak boleh nak terkata dengan kata-kata siapa lagi cantik sebenarnya. Tu bagi admin la kan, bagi korang?......



Nak Macam-macam Resepi Makan Best? Klik Sini
Nak Jana Income Melalui Online? Klik Sini
Cari Sumber Bacaan & Info Menarik? Klik Sini 





0 comments:

Post a Comment