loading...

Thursday, 5 May 2016

Filled Under:

INI MEMANG TAK BOLEH NAK BAGI MUKA!!! Siswi Bertudung Labuh Miliki Twitter Penuh Gambar Lucah! APA NAK JADILAH DENGAN KORANG... BUDAK-BUDAK JANGAN TENGOK GAMBAR NI..


Bila ada yang berkata ‘untuk apa pakai tudung tapi buat dosa maksiat’ maka ia adalah satu kenyataan salah.

Ini kerana dosa melakukan maksiat dan dosa tidak menutup aurat adalah dua hal berbeza.

Begitu pun apabila sudah mengenakan tudung yang membawa imej seorang perempuan beragama Islam, maka pikullah tanggung jawab itu sebaiknya.

Jika tidak ia boleh dikira menjatuhkan maruah agama suci ini apatah lagi diri sendiri.

Inilah yang boleh dikatakan terhadap tindakan seorang remaja dipercayai mahasiswi Indonesia yang gemar memuat naik gambar bogel di laman sosial namun tudung kepala tidak pula ditanggalkan.

Pemeriksaan di satu akaun Twitter mendapati gadis ini bukan sahaja kerap memuat naik gambar bogelnya tetapi tidak segan silu berkongsi gambarnya bersama rakan-rakan kolej.

Jangan terkejut, gadis ini dipercayai menuntut di sebuah institusi keagamaan dan memakai tudung labuh siap berjubah dalam kehidupan seharian!

Malah kalau dilihat wajahnya ketika berpakaian lengkap yang kelihatan begitu muda dan naif tiada siapa akan sangka sisi liarnya begitu dahsyat sekali.

Tidak sekadar mempamerkan bahagian sulitnya yang sah-sah berdosa remaja ini turut memuat naik kapsyen yang terpesong dan merendahkan martabat seorang muslimah.
Tengok Video Sini:
Nak Macam-macam Resepi Makan Best? Klik Sini
Nak Jana Income Melalui Online? Klik Sini
Cari Sumber Bacaan & Info Menarik? Klik Sini 

0 comments:

Post a Comment