loading...

Tuesday, 24 May 2016

Filled Under:

Padah !! Team Building Di Janda Baik, Pahang SELFIE Bertujuh Di Waktu Maghrib Tapi Ada Yang Menumpang Selfie .



Photo kiriman fans,Mark Ambrose

"Semasa pihak kami jalani latihan team building di janda baik,pahang..semasa pic ni di ambil pada waktu

maghrib..Lokasi : suria hot spring resort,bentong"


Org kata bukan aku kata... gambar dengan angka ganjil nanti ada benda akan genapkn... org kata laa..

bukan aku kata..

Korang yang gemarkan aktiviti masuk hutan..amat penting untuk korang kena tahu..selain daripada kena

jaga adab/tatasusila masuk hutan..penting juga untuk korang kena tahu doa-doa untuk masuk ke dalam

hutan..sebab makhluk halus yang kita tak nampak ni memang sentiasa mencari peluang untuk menyesatkan

kita di dalam hutan..

berikut adalah doa2nya :-

(A) Baca Al-fatihah
(B) Baca Doa pengerak 3 kali (sebelum masuk hutan)
(C) Beri salam kepada Nabi sulaiman 7 kali
(D) Baca doa pendinding sebanyak 3 kali

Waallahualam....

Apa pun segala apa yang berlaku semua adalah atas IzinNya,namun kita jangan pernah lupa berdoa agar

kita sentiasa berada dibawah LindunganNya.InsyaAllah...





Nak Macam-macam Resepi Makan Best? Klik Sini
Nak Jana Income Melalui Online? Klik Sini
Cari Sumber Bacaan & Info Menarik? Klik Sini 





0 comments:

Post a Comment