loading...

Monday, 9 May 2016

Filled Under:

Sejuk MATA SAHARUL RIDZWAN MEMANDANG!! 4 Foto TERKINI BAKAL ISTERI SAHARUL Yang CANTIK DAN AYU..Memang Kecewa La Gadis Kat Malaysia


Memang CANTIK DAN SEPADAN!! 4 Foto TERKINI BAKAL ISTERI SAHARUL RIDZWAN Yang CANTIK DAN SANGAT MUSLIMAH..Memang Kecewa La Gadis Kat Malaysia

Gosip yang tersebar mengatakan bintang popular Saharul Ridzwan bakal berkahwin pada September depan, akhirnya sudah pun terjawab.

Saharul sebenarnya sudah lama menjalinkan hubungan istimewa bersama kekasih hatinya sebelum dia bergelar seorang artis, akan tetapi perjalanan cinta mereka tidak kekal lama.

Selepas empat tahun tidak berhubung akhirnya Allah memakbulkan doanya semasa mengerjakan umrah. Pelakon ini ada menghantar mesej ucapan selamat hari jadi kepada bekas kekasihnya dan mesej tersebut digalas.


Sejak bibit pertama itu, mereka terus berhubung sehingga majlis hari jadinya pada Januari lalu. Menariknya pada majlis itu, Saharul atau nama sebenarnya Saharul Ridzwan Hashim, 27, sudah pun melamar cinta hatinya semula, malah, rombongan keluarga sudah pun dihantar pada Mac lalu.

Tambah Saharul lagi, mereka akan melangsungkan perkahwinan selepas hari Raya Aidilfitri nanti, manakala tarikh dan lokasi majlis akan diberitahu bila sudah tiba masanya.

Walaubagaimanapun, satu gosip yang dikeluarkan pada tahun lepas ada menyebarkan beberapa foto Saharul bersama seorang gadis yang dilihat cukup ayu dan sangat cantik. Gadis yang cukup terkenal di Instagram ni memang memiliki pakej seorang muslimah yang cukup lengkap.

Namun, sejauh manakah hubungan mereka berdua ini masih menjadi tanda tanya buntu untuk peminat-peminat beliau. Tetapi, berdasarkan foto yang pernah dirakamkan mereka kelihatan begitu mesra dan rapat seperti pasangan kekasih.

Sebagai peminat, didoakan semoga segala persiapan dan perancangan berjalan dengan lancar serta jodoh berkekalan sehingga ke syurga firdausi. Amin.


Nak Macam-macam Resepi Makan Best? Klik Sini
Nak Jana Income Melalui Online? Klik Sini
Cari Sumber Bacaan & Info Menarik? Klik Sini 

0 comments:

Post a Comment