loading...

Tuesday, 31 May 2016

Filled Under:

Umurnya baru 13tahun dah pandai nak mer0g0l [4 Gambar]        KUALA LUMPUR- se0rang remaja berumur 13 tahun cuba untuk mer0g0l wanita yang berumur 28 tahun di tandas sebuah stesen minyak yg terletak di Jalan Munshi Abdullah. Kejadian ini berlaku pada pukul 4.25 petang di hari itu , sebelum kejadian itu mangsa hendak keluar dari tandas dan tiba-tiba se0rang remaja lelaki meluru kearahnya dengan memaksa mangsa masuk balik ke dalam tandas.        "saya sedang meninggalkan tandas itu ketika dia meluru kearah saya dan segera menutup mulut saya. Dia cuba mencium pipi saya dan meraba dada saya ketika saya cuba untuk melepaskan diri."

 
        Mangsa berkata , beliau sempat menjerit selepas mengigit jari remaja tersebut ketika bergelut dengannya untuk membuka pintu.

        "saya sempat menghadang pintu itu daripada ditutup menggunakan tangan saya."

        kejadian ini didengar 0leh beberapa 0rang di luar tandas itu, mereka menghulurkan bantuan selepas mendengar jeritan mangsa itu.

        Ketika suspek cuba untuk melarikan dirinya, suspek berjaya ditangkap 0leh pekerja stesen minyak itu dan suspek itu dikurung dalam tandas lelaki sehingga p0lis datang.

Nak Macam-macam Resepi Makan Best? Klik Sini
Nak Jana Income Melalui Online? Klik Sini
Cari Sumber Bacaan & Info Menarik? Klik Sini 

0 comments:

Post a Comment