loading...

Tuesday, 17 May 2016

Filled Under:

WANITA INI HENDAK DIPERKOSA TAPI PELAKUNYA BATALKAN NIATNYA! KAMU PASTI TERKEJUT JIKA TAHU SEBABNYAAda sebuah kejadian unik di dalam penjara di HP Bristol.

Dimana ada seorang wanita transgender yang takut diperkosa dengan tahanan lain sehingga membuatnya terpaksa menunjukan payudara m0ntok ke lelaki seperti yang dilaporkan oleh dailymail.

Wanita transgender yang diketahui bernama Tara Hudson itu dan dimasukkan ke dalam penjara khusus lelaki setelah menyerang seorang pengurus bar dalam sebuah pertandingan tinju.

Tara yang takut diperkosa dengan tahanan lain itu terpaksa menonj0lkan teteknya ke lelaki.

Kejadian ini berawal ketika Tara selalu diejek dan dituduh sebagaiwanita yang mempunyai alat kelamin lelaki.


Tak hanya itu, pakaiannya pun sempat dilucutkan semasa menjalani pemeriksaan oleh pegawai bahkan tahanan lain kerap bersorak Tara.

"Ada waria dari Bangkok datang ke sini," ungkap para tahanan.

Dari kejadian itu, Tara pun langsung dipindahkan ke penjara lain kerana dikhuatiri akan mengancam keadaan keselamatannya.

Untuk saat ini Tara berada di tahanan HMP Eastw00d Park, ia diletakkan di depan sel dari pembunuh Becky Watts, yakni Shauna Hoare.

Sebelumnya Tara ini adalah seorang transgender yang berprofesi sebagai make-up artis dan model glamor yang sempat menjalani proses implan payNak Macam-macam Resepi Makan Best? Klik Sini
Nak Jana Income Melalui Online? Klik Sini
Cari Sumber Bacaan & Info Menarik? Klik Sini 

0 comments:

Post a Comment