loading...

Sunday, 22 May 2016

Filled Under:

WOW !! MEMANG SEPADAN DENGAN FASHA SANDHA !! PATUT LER JEJAI BERANI UGUT DAN KECAM ARTIS LELAKI INI SEBAB KELUAR DENGAN FASHA....


        KUALA LUMPUR: Pelak0n, Aedy Ashraf, 23, #mendakwa ditegur bekas suami Fasha Sandha, 32, iaitu Rizal Ashram Ramli, 39, atau Jejai dipercayai gara-gara berkawan rapat dengan aktres itu.

        Mendakwa terkejut dengan tindakan Jejai, Aedy #memberitahu, dia tidak pernah menganggap Fasha lebih daripada se0rang kawan, malah mereka membahasakan diri masing-masing sebagai adik dan kakak.

        "Saya tidak pasti kenapa Jejai menegur saya begitu. #Mungkin kerana dia nampak saya akrab dengan Fasha.

        "Sebenarnya, saya dan Fasha rapat. Kami saling #mengenali sejak lebih lima tahun lalu. Selepas lama tidak berjumpa, kebetulan kami berlak0n bersama dalam bersiri Lara Aishah," katanya kepada BH 0nline.


        Aedy mengulas g0sip k0n0nnya dia 'diserang' Jejai #dalam satu kejadian, baru-baru ini. Ketika itu, Aedy, Fasha dan beberapa kenalan lain dikatakan sedang berbual sebelum didatangi Jejai.

        Beberapa hari lalu, Fasha juga dilap0rkan #membuat lap0ran p0lis terhadap Jejai.

        Aedy yang sedang sibuk dengan #penggambaran filem D0rm Melati di Bukit Larut, Taiping, Perak, menganggap insiden ditegur Jejai sebagai salah faham.

        "Ia mungkin hanya salah faham. #Saya enggan mengulas lebih lanjut mengenai perkara itu," katanya. Fasha bagaimanapun gagal dihubungi bagi mendapatkan penjelasan.


        Fasha dan Jejai yang mendirikan rumah #tangga pada tahun 2012, bercerai talak satu di Mahkamah Tinggi Syariah Wilayah Persekutan pada 20 Januari lalu. Mereka dikurniakan sepasang cahaya mata Putra Rayfal Ramli, 2, dan Putri Raysha Jemyma, 1.Nak Macam-macam Resepi Makan Best? Klik Sini
Nak Jana Income Melalui Online? Klik Sini
Cari Sumber Bacaan & Info Menarik? Klik Sini 

0 comments:

Post a Comment