loading...

Friday, 13 May 2016

Filled Under:

GEMPAR: Yahudi Telah Pasarkan Mangkuk Tandas rupa wanita solehah yang bertudung Di Negara Islam Termasuk Malaysia?. Akhir Zaman. Baca Penuh SiniIsrael membina tandas kencing dengan rupa wanita solehah yang bertudung… kini umat Islam boleh dihina kerana sikap mereka yang hanya menjadi penonton dan pengguna setia kepada barangan yahudi… syarikat yahudi akan membina tandas berbentuk demikian untuk kegunaan awam dengan tujuan menghina dan mempersendakan Islam. syarikat yahudi juga akan memasarkanya di amerika yang menjadi rakan niaga terbesar dengan kita tercinta.

Sudahlah kelab malam dinamakan dengan nama Mekah, Bangunannya pula berbentuk masjid – Nilailah sendiri tahap penghinaan terhadap Islam tetapi tidak ada seorang pun umat Islam yang bernama lelaki.  Semuanya dayus untuk bersuara dan memperbetulkan keadaan dengan penuh hikmah.

Untuk perniagaan dan nafsu umat Islam sanggup  berbincang siang dan malam tetapi untuk agama Allah SWT tidak ada masa.Nak Macam-macam Resepi Makan Best? Klik Sini
Nak Jana Income Melalui Online? Klik Sini
Cari Sumber Bacaan & Info Menarik? Klik Sini 

0 comments:

Post a Comment