loading...

Wednesday, 1 June 2016

Filled Under:

Orang Nak Ambil Order, Dia Loyar Buruk Pula. Fynn Jamal Ajar Adab Nak Pesan Makan

Pernah tak anda semua pergi kedai makan bila pekerja kedai tu dengan tenang ambil pesanan anda, kawan-kawan duk sibuk main-main dan loyar buruk. Loyar buruk macam mana kami maksudkan?

Loyar buruk yang terang-terangan makanan atau minuman tu tak ada dalam menu tapi sibuk tanya ni ada tak tu ada tak. Orang tu elok nak melayan anda boleh jadi bad mood dengan kerenah budak-budak tu. Mana-mana kita pergi adab kena jaga. Ni Fynn Jamal ada ayat pedas nak ajar orang macam ni. 
 
Sekarang dah boleh faham kan mengenai adab?

[Klik dekat image untuk lebih jelas]







Nak Macam-macam Resepi Makan Best? Klik Sini
Nak Jana Income Melalui Online? Klik Sini
Cari Sumber Bacaan & Info Menarik? Klik Sini 









0 comments:

Post a Comment