loading...

Friday, 3 June 2016

Filled Under:

PANAS: TV Bangsat! – Azwan Ali ‘Sound’ Stesen TV Kerap Ulang Siar Program Yang Menampilkan Dirinya





Nama Azwan Ali atau lebih dikenali sebagai Diva AA memang tak asing lagi dalam dunia seni. Gosip dan kontroversi memang tak lari dari hidup Azwan Ali.
Kali ini beliau katanya bengang dengan tindakan sesetengah stesen televisyen tempatan yang sering mengulang siar rancangan yang menampilkan dirinya. Katanya stop kaut untung dengan cara ‘jijik’!
Aduh, memang tak boleh tayang banyak-banyak kali?

“Bayar berapa je?”



“Please stop!”


tergampangss”

Persoalannya adakah Diva AA mempunyai hak ke atas program-program yang menampilkan dirinya dari terus di ulang siar? Mesti ada sebarang syarat perjanjian sebelum nak sign job dulu kan?
Maklum lah Diva AA bekas pelajar law, mesti lah dia tahu apa yang sedang perjuangkan ni. Tunggu penjelasan stesen Tv pula.
Sumber : Azwan Ali


Nak Macam-macam Resepi Makan Best? Klik Sini
Nak Jana Income Melalui Online? Klik Sini
Cari Sumber Bacaan & Info Menarik? Klik Sini 









0 comments:

Post a Comment