loading...

Wednesday, 8 June 2016

Filled Under:

Screenshot Whatsapp Doktor Yang Tersebar DEDAH Punca Kematian Menantu TPM MalaysiaKUALA LUMPUR: Menantu kepada Timbalan Perdana Menteri Malaysia, iaitu Allahyarham Syed Alman Zain Syed Alwi,44 telah meninggal dunia pada Rabu yang lalu.

Allahyarham yang merupakan suami kepada Datuk Nurulhidayah Ahmad Zahid, 37 merupakan anak sulung kepada Datuk Seri Dr. Ahamd Zahid Hamidi telah disahkan meninggal dunia di Pusat Perubatan Universiti Malaya (PPUM) selepas mendapatkan rawatan gigi di sebuah klinik di Bangsar.

Namun, beberapa hari lepas tersebar screenshot whtsapp doktor yang mengatakan allahyarham meninggal dunia disebabkan terlebih ubat bius sehingga menyebabkan koma.

[Klik dekat image untuk lebih jelas]


Namun, masih belum ada laporan sahih berkenaan punca sebenar kematian allahyarham. Sementara itu, pihak polis telah mengambil keterangan 11 individu dalam siasatan berhubung kematian tersebut.Menurut Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Kuala Lumpur, SAC Rusdi Mohd Isa berkata, dua doktor klinik gigi yang merawat allahyarham antara individu yang diambil keterangan pada Isnin.
"Polis turut ambil keterangan daripada pihak Kementerian Kesihatan dan kakitangan klinik. Buat masa ini, tiada individu ditahan," katanya ketika dihubungi Bernama pada Selasa.
Beliau berkata, polis akan merujuk kertas siasatan kepada Jabatan Peguam Negara selewat-lewatnya minggu ini untuk tindakan lanjut.


Sumber: http://www.sensasi.org/2016/06/screenshot-whatsapp-doktor-yang.html
Nak Macam-macam Resepi Makan Best? Klik Sini
Nak Jana Income Melalui Online? Klik Sini
Cari Sumber Bacaan & Info Menarik? Klik Sini 

0 comments:

Post a Comment