loading...

Sunday, 5 June 2016

Filled Under:

WOWWW!!! [ 7 GAMBAR] Bezanya JANNA NICK yang DULU dan SEKARANG!!! Jom Tengok ANDA akan TERKEJUT!!



##3Mungkin anda sudah mengenali insan ini yang mula bertapak dalam industri hiburan tanah air melalui beberapa buah drama yang menaikkan namanya, Janna Nick, artis yang berasal dari Kedah ini seringkali mewarnai rencah hiburan tanpa sebarang k0ntr0versi setakat ini.....


Antara drama popular yang dibintangi oleh Janna Nick adalah Syurga Nur dan Kau Aku Kita di saluran media prima TV3....






##Namun, Janna Nick senantiasa mengimbau kenangan- kenangan lamanya melalui p0rtal media sosial seperti Instagram dan Twitter untuk mendekati peminatnya......


Apa yang menarik, Janna nick telah menaikkan beberapa keping gambar ketika zaman persek0lahannya yang mungkin akan membuka mata peminat dengan bandingan dirinya sekarang ini.....


Janna Nick mungkin bakal menjadi ratu industri hiburan tanah air sedikit masa lagi, lagipun penulis pun jarang melihat drama Melayu, namun sekali terpandang Janna Nick ini, ada suatu yang memukau sanubari ini, bergetar tulang rusuk bak ang! Ewah!!!Harap Janna baca ye, abang suka Janna. Hahaha....




Trust me dulu sek0lah lagi kurus dari sekarang..n kalau chess t0urnament mmg la tak hitam..ni netball k0t.......


Di sini di kepilkan beberapa gambar untuk tatapan pembaca maya......





Semoga Janna Nick sentiasa tidak terpalit dengan kontroversi, jadikan ini sebagai platform untuk memartabatkan kembali industri hiburan tanahair dalam suasana yang berbeza hendak-Nya.

Sumber: http://eberitamalaysiakini.blogspot.my/








Nak Macam-macam Resepi Makan Best? Klik Sini
Nak Jana Income Melalui Online? Klik Sini
Cari Sumber Bacaan & Info Menarik? Klik Sini 









0 comments:

Post a Comment