loading...

Wednesday, 2 November 2016

Filled Under:

Tergedik Macam Nak Goda Semua Lelaki, Menyampah Wehhh..Rasa Nak Bagi Penampar

Hal ini memang diakui ramai. Ianya menjadi 'selesa' untuk tatapan lelaki, namun bagi segelintir wanita ianya jelas menggedikkan ! Jika dilihat semula video ulang tayang ketika konsert GV3, pada minit ke 30:26, Elly menggelekkan punggungnya sambil memegang
Lihat video dan foto selanjutnya di dalam..


Hal ini memang diakui ramai. Ianya menjadi 'selesa' untuk tatapan lelaki, namun bagi segelintir wanita ianya jelas menggedikkan ! Jika dilihat semula video ulang…



VIdeo Gelek Elly Mazlin :


loading...

Nak Macam-macam Resepi Makan Best? Klik Sini
Nak Jana Income Melalui Online? Klik Sini
Cari Sumber Bacaan & Info Menarik? Klik Sini 




1 comments:

  1. wanita yg di maksudkan ini bukan sapa pun..kalau di baca komen nya..2 ekor wanita berok ni cousin jantan gatal si Azmi...kalau public or peminat yg komen lain lah sikit...tp kalau betina dua ekor ni ...2 HELL U WOMAN...sedap tak sedap suara Elly ..gedik tak gedik Elly...lu pehal betina...semua peminat Elly including me..we really love her n adore her...hey betina 2 eko..kalau korang nak tampar ..korang gi tampar cousin korang jantan dayus tu or paling tidak pun korang tampar yg lg seko betina..Faye menggeletis/miang..yg robohkan masjid orang...korang 2 eko bukan hanya BODOH..BUT U BOTH R WORST THEN MORON...Elly nyanyi lagu dangdut baghal...korang bgth aqu..mn2 penyanyi yg menyanyi dangdut tak gelek..bebal tok sirun r korang...........................p/s..ELLY DEAR JGN AMEK POT KOMEN BETINA GILA 2 EKO NI...REMEMBER ELLY..PEMINAT2 ELLY SAYANGKAN ELLY N SENTIASA DOAKAN YG TERBAIK UTK ELLY...SO DEAR STAY FOCUS..HV SOME CONFIDENT...B POSITIVE...BERDOA BANYAK2 K.....IGNORE THESE MONKEYS N DONKEYS...TK CR ELLY........

    ReplyDelete