loading...

Tuesday, 3 January 2017

Filled Under:

Nampak je muka baik, tapi siapa sangka lelaki ni mempunyai 'NIAT' lain.!!Jom lihat yg pasti membuatkan korang tergamam...dengan aksi lelaki tersebut...


Lihat apa yang dilakukan lelaki ini kepada wanita disebelahnya semasa manaiki sebuah train. Nampak je baik, tapi siapa sangka ada NIAT yang lain..!

Siapa sangka, muka nampak baik tapi perangai lain. Itulah yang dapat dikatakan kepada lelaki ini apabila dia dirakamkan cuba mengambil kesempatan terhadap seorang wanita di dalam sebuah train.
Video tersebut sempat dirakamkan oleh seorang lelaki yang melihat kejadian itu. Dalam rakaman tersebut, lelaki itu dilihat cuba untuk mengintai payudara wanita berkenaan yang duduk di sebelahnya.

Dengan perlahan-lahan dapat kita lihat, pelbagai teknik yang cuba dilakukan oleh lelaki berkenaan untuk melihat payudara wanita tersebut.

Tanpa menyedari perbuatan jahatnya itu dirakamkan, lelaki tersebut cuba untuk mengalihkan perhatian wanita itu dengan berpura-pura tidak selesa dengan situasi dalam train tersebut.

Insiden itu dikatakan berlaku di sebuah train di China, dan pelbagai reaksi natizen yang dapat dilihat selepas video itu dimuat naik ke laman sosial.loading...

Nak Macam-macam Resepi Makan Best? Klik Sini
Nak Jana Income Melalui Online? Klik Sini
Cari Sumber Bacaan & Info Menarik? Klik Sini 
0 comments:

Post a Comment